Wat maakt het zo leuk om hier te werken?

Wanneer ik iets vraag aan een collega, reageren ze met: wat goed dat je dat vraagt. De stimulans om nieuwsgierig te zijn en te blijven is er volop. Als we bijvoorbeeld weglopen bij een vergadering met modelleurs zegt Danny, mijn teamhoofd, “Goed dat je daarnet doorvroeg”. Dat motiveert je dan om het de volgende keer weer te doen. Dat geeft mij een zelfvertrouwen. Je wordt dus gestimuleerd in nieuwsgierigheid en groei.

Je krijgt gewoon meer mee omdat je samenzit met een werkvoorbereider en projectleider. Wat ik elders gezien heb had je een aparte verdieping voor werkvoorbereiding, en een voor projectleider. Je krijgt dan wel dingen mee, maar niet overstijgend. Mijn huidige situatie zorgt ervoor dat ik het met Ali inhoudelijk over Revit kan hebben. Tom van de nazorg bekijkt oplossingen voor bepaalde zaken op een andere manier. Kemal, als werkvoorbereider, heeft weer een andere invalshoek. Daardoor kom je al snel op verschillende oplossingen voor een technisch probleem.

Vanuit mijn functie gezien vind ik op het gebied van ontwikkeling dat ik in een hele waardevolle omgeving zit. Het mee krijgen van zaken uit andere rollen is daar de reden voor.

Meer verhalen
Iedereen mag kritisch zijn, ook als hun mening niet in lijn ligt met de koers van een project. Dinand van Boven - Projectleider Bouw